🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Hasret bitiyor. Sevdiğim Sensin 2. sezonuyla dönüyor

Hasret bitiyor. Sevdiğim Sensin 2. sezonuyla dönüyor

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Helin Kandemir’in paylaştığı, ilk sezonuyla reyting rekorları kıran Sevdiğim Sensin’in merakla beklenen yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı.

İkinci sezonuyla çok yakında ekranlara dönecek Sevdiğim Sensin'den ilk tanıtım yayınladı. Heyecanı zirveye taşıyan tanıtım, yeni sezona dair ipuçları sunuyor.

Tanıtımda, Erkan ve Dicle’nin birbirine kavuştuğu ve geleceğe umutla baktığı romantik anlar öne çıkıyor.

İki sevdalının bir daha ayrılmamak üzere söz verdiği büyüleyici sahnelere, Dicle’nin tutuklanması gölge düşürüyor.

Elleri kelepçeli ve gözleri yaşlı Dicle’yi gören Erkan’ın yaşadığı büyük şaşkınlık, yeni sezona dair merakı iyice artırıyor.

Ay Yapım imzalı, hikâyesi Coşkun Irmak’a, senaryosu Yeşim Aslan’a ait olan ve yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği Sevdiğim Sensin, yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri