Haluk Levent BM'de görev alacak

Munzur Su
Haluk Levent BM'de görev alacak

Ahbap Derneği'nin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent, insani yardım çalışmalarında görev almak üzere Birleşmiş Milletler'den (BM) davet aldı. Levent, farklı ülkelerdeki kriz bölgelerinde yürütülen yardım çalışmalarında yer alacak. Haber: Gülnur Üykü Kalpakçıoğlu

Sanat kariyerinin yanı sıra yürüttüğü sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da geniş kitlelere ulaşan Haluk Levent, uluslararası alanda önemli bir görev üstlenmeye hazırlanıyor.

İNSANİ YARDIM ÇALIŞMALARINDA YER ALACAK

Ahbap Derneği'nin kurucusu olan ünlü sanatçının, Birleşmiş Milletler tarafından insani yardım faaliyetlerine katkı sunmak üzere davet edildiği öğrenildi.

BM bünyesinde gerçekleştirilen küresel insani yardım organizasyonlarına katkı sağlayacak olan Levent ayrıca farklı ülkelerde gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projelerinde görev alarak, kriz bölgelerinde yürütülen yardım çalışmalarına destek verecek..

"BARIŞIN VE DAYANIŞMANIN SESİ OLACAĞIM"

BM'den gelen davetin kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu vurgulayan sanatçı “Bu görevden onur duydum. Barışın ve dayanışmanın sesi olmaya çalışacağım.” diye konuştu.

Daha önce Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile eski İngiliz futbolcu David Beckham da benzer misyonlar üstlenmiş, kriz bölgelerini ziyaret ederek mağdur toplulukların sorunlarını küresel kamuoyunun gündemine taşımıştı.

Munzur Su
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri