Mehmet Ali Erbil'in anne acısı. Yurdagül Eken hayatını kaybetti

Mehmet Ali Erbil'in anne acısı. Yurdagül Eken hayatını kaybetti

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, acı haberle sarsıldı. Erbil'in annesi Yurdagül Eken hayatını kaybetti.

Kısa bir süre önce Gülseren Ceylan ile evliliğini sessiz sedasız noktalayan Mehmet Ali Erbil anne acısıyla sarsıldı. 69 yaşındaki ünlü şovmenin annesi Yurdagül Eken hayatını kaybetti.

Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil de acı haber sonrası bir paylaşım yaptı. Ünlü isim, babaannesi Yurdagül Eken ve babasıyla fotoğrafını yayınladı.

ANNESİYLE İLİŞKİSİNİ ANLATMIŞTI

Mehmet Ali Erbil, seneler önce katıldığı bir programda annesiyle ilişkisini anlatmıştı. Ünlü şovmen, “Evlat olarak annem beni çok üzdü, içimdeki sevgiyi bitirdi” demişti.

14 yaşındayken üvey babasının kendisini istemediğini belirten Erbil, ”Annem de çaresiz kaldı, çok sevdiği için saygı duyuyorum, bize sahip çıkamadı. Anneme çamaşırlarımı yıkattırmıyordu adam, bir komşumuz vardı ona yıkattırırdım" diye anlatmıştı.

“Elalemin adamına bizi ezdirdiğini görüyorum, bu çok acı bir şey” diyen ünlü şovmen, "Bir televizyon programında bahsettim, küstü bana, konuşmuyor. Bizi üvey babaya ezdirdiği için annemi sevemedim asla" açıklamasında bulunmuştu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri