Kadife sesli şarkıcı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor. 2027 yılında sinemalarda

Kadife sesli şarkıcı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor. 2027 yılında sinemalarda

"Dilek Taşı", "Bir Gülü Sevdim", "Gündüzüm Seninle" gibi şarkılarıyla tanınan ve 2013'te vefat eden Ferdi Özbeğen'in hayat hikayesi sinemaya aktarılıyor.

Türk müziğine damga vuran isimlerden biri olan Ferdi Özbeğen'in hayatı sinemaya aktarılıyor. Prostat kanseri sebebiyle 2013 yılında hayatını kaybeden Ferdi Özbeğen'in hayatını konu edecek filmle ilgili çalışmalar sürüyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Yapımcılığını Orchestra Content’in, yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün üstlendiği filmin senaryosunu ise Yiğit Güralp kaleme aldı.

71 yaşında yaşamını yitiren ve vefatından yıllar sonra hayat hikayesi sinemaya aktarılan Ferdi Özbeğen'i hangi oyuncunun canlandıracağı henüz belirlenmedi.

Mal varlığını Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Özbeğen’in hayatını anlatan film; Türk Eğitim Vakfı ile Tuğrul Eryılmaz, Gülşen İşeri, Murat Özyaşar, Murat Meriç, İdris Pehlivan ve Hilmi Özbeğen’in danışmanlığında yapılıyor.

"Dilek Taşı", "İşte Bu Bizim Hikayemiz", "Bir Gülü Sevdim" ve "Bir İlkbahar Sabahı" adlı şarkıların da aralarında olduğu çok sayıda esere getirdiği yorumla müzikseverlerin beğenisini kazanan Ferdi Özbeğen'in hayat hikayesini yansıtacak yapımın 2027 yılında vizyonda olması planlanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri