Hastanedeki İbrahim Tatlıses'ten ilk açıklama. "Yoğun bakımdayım ama süperim"

Hastanedeki İbrahim Tatlıses'ten ilk açıklama.

Safra kesesi iltihabı sebebiyle hastanede olan İbrahim Tatlıses'in tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Ameliyat olacağı duyurulan Tatlıses'ten ilk mesaj geldi.

İmparator lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, birkaç gün önce evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki ünlü ismin genel durumunun iyi olduğu ve tedbiren yoğun bakımda tedavi altında olduğu açıklandı.

7 Nisan Salı gününden beri hastanede tedavi altında olan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili son açıklama Dr. Engin Çakmakçı'dan geldi.

Tatlıses için safra kesesi kaynaklı bakteriyel bir enfeksiyon olan kolesistit (safra kesesi iltihabı) tanısı ile antibiyotik tedavisine başlandığı ve sürecin olumlu ilerlediği söylendi. Tatlıses'in doktoru, tedavi süreci olumlu devam ederse ünlü ismin önümüzdeki hafta safra kesesi ameliyatı olacağını duyurdu.

TÜM ÇOCUKLARIYLA TEK TEK GÖRÜŞTÜ
Tatlıses'in hastaneye kaldırılması sonrası yakınları da yanına koştu. Ünlü ismin küs olduğu çocukları Dilan Çıtak ve Ahmet Tatlıses de hastaneye gitti. İbrahim Tatlıses, tüm çocuklarıyla tek tek görüştü.

Babasıyla buluşması sırasında fenalaşan ve tansiyonu yükselen Ahmet Tatlıses, görüşme sırasında hıçkıra hıçkıra ağladıklarını "Duygusal anlar, babanız orada yatıyor sonuçta. Bu bütün evlatları için geçerli" diye aktardı.

"YOĞUN BAKIMDAYIM AMA SÜPERİM"
Tedavisi hala devam eden İbrahim Tatlıses'ten ilk mesaj geldi. Gel Konuşalım'a ses kaydı gönderen ünlü sanatçı, "Süperim yoğun bakımdayım ama süperim. Safra kesemden dolayı hastanedeyim, yarın alacaklar. Sevenlerime lütfen iyi olduğumu söyleyin" ifadelerini kullandı.

OĞLU AHMET İLE İLGİLİ KONUŞTU
Ardından oğlu Ahmet Tatlıses ile aralarındaki buzların erimediğini söyleyen İbrahim Tatlıses, “Ahmet (Tatlıses) yatsın kalksın Tuğçe'ye (asistanı) dua etsin. Kızım Zübeyde Melek ile Tuğçe olmasa Dilan ile Ahmet'i hastane odasına almazdım” dedi.

Ünlü sanatçı, sözlerine “Daha önce Dilan ve Ahmet neredeydi? Çünkü basın yoktu. Basın mensupları gelince geldiler. Ahmet'i sevmiyorum, sevmeyeceğim. Hakkımı da helal etmeyeceğim. Ahmet, benim düşman olduğum insanlarla oturuyor” diye devam etti.

Oğlu Ahmet'in “babamın akli melekeleri yerinde değil” iddialarına da karşı çıkan Tatlıses, “Beş ayrı hastaneden akli melekelerimin yerinde olduğuna dair rapor aldım. Adli Tıp Kurumu'ndan da raporum var. Ama Ahmet bunları reddediyor. Ahmet, Şule'den (eski asistanı) Manisa'daki dört evin parasını aldı ama bana getirmedi. Ona 7 tane dükkan açtım hepsini batırdı” ifadelerini kullandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri